Szimulator
<2023. február>
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
6789101112
Egyéb, pl. újdonságok
fejlesztés alatt...
ujodnsag egy
ujodnsag ketto
ujodnsag harom

Autós tréningünkről mondták:

"Kedves Szilárd! Tegnap volt szerencsém részt venni a vezetéstechnikai tréningeteken. Nagyon tetszett, és nagyon hasznosnak éreztem. Köszönöm a nagyszerű oktatást, biztatást, és a rengeteg hasznos tanácsot. Azóta 9-3 állásban fogom a kormányt, ahogy mutattátok."
Iványosi-Szabó Zoltán


"Köszönöm a nagyon profi (és kedves :) ) oktatói gárdának, hogy vezetési kézségeimet ilyen tudatosan felépített elmélteti ismeretekkel és fantasztikus gyakorlati feladatokkal fejleszthettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 90-nel bevenni a kanyart ABS-sel, hihetetlen:) Már akinek sikerül, persze... Olyan vezetési szituációkat probálhattam ki, amit még soha..."
Bévárdi Zita


"Nem gondoltam volna, hogy egy vezetéstechnikai tréningen ilyen jól tudom magam érezni úgy, hogy közben tanulok is. Azóta már arra is figyelek, hogy ne legyen rögzítetlen nehéz tárgy az utastérben. Köszönök mindent."
Somogyi Péter


"Ez egy élmény volt. Le sem lehet szinte írni, hogy mennyire jól éreztem magam a nap folyamán. Azt hittem az elején, hogy kicsit elszórakozgatunk az autókkal és ennyi. De ez egyszerűen hihetetlenül élvezetes és izgazlmas volt. Azóta mindenkinek erről beszélek és csak ajánlani tudom. Köszönöm a stábnak is, nagyon jók voltatok. Remélem még néhányszor el tudok majd menni. Örülök, hogy itt lehettem"
Németh Péter


"Számomra nagyon klassz élményt nyújtott az a bizonyos pénteki vezetéstechnikai tréning! Oktatóink remek hangulatot teremtettek! Maradandó élményt nyújottak nekem az ott látottak, hallottak és nem utolsó sorban maga a vezetés, bólya-döntögetés, kerék-csikorgatás, na meg a \"lájtos\" drift! Részemről rengeteget nevettem és úgy érzem, tanultam is! Sosem feledem! :O)) köszönöm nektek fiúk!!!!"
Dervadelin Judit


"Sziasztok! A múlt héten részt vettem egy egész napos tréningen. Fantasztikus élmény volt számomra. olyan vezetői képességeimre ébredtem rá, amikről úgy gondoltam, hogy én biztos nem lennék rá képes. Ilyen például a vészfékezés kellő időben, és nem elütve a kedves kollegát. Persze sok új dolgot is tanulhattam, illetve gyakoroltam: kikerülés, szlalom 60-nal, stb. Köszönöm szépen a kedves szavakat, és vezetési tanácsokat. Örülök, hogy ott lehettem a pályán."
Roskó Zsuzsanna

 

 

„Jó volt a szervezés (nagyon segítőkész volt a csapatvezetőnk), jók voltak a feladatok. Fejlődni mindig lehet és tanultam is új dolgokat. Már régóta szerettem volna egy ilyen programon részt venni. Egy egynapos tréning kevés ahhoz, hogy valakinek a vezetési stílusa megváltozzon, de arra jó, hogy bizonyos dolgokra a jövőben odafigyeljen és a kellő kontroll tudatos javulást is indukálhat. A tréningen életszerű feladatokat hajtottunk végre, melyet az oktató szakmai véleménnyel kísért. Nagyon hasznos volt.”
Domokos Árpád

Motoros tréningünkről mondták:

 

Kedves Szilárd!
Szuper volt a program! köszi szépen az élményeket!
dr. Takács András Attila


Szia Szilárd!

Először is köszönöm a tegnapi harmadik napot, nagyon élveztem.
Sajnos egy esküvő miatt nem maradhattam tovább mert nem hagyhattam a
feleségemet estére a 3 gyerekkel, kellett is utánuk szaladgálni
sokat... :)

A 3. nappal egy kitöltetlen űrt töltötök be, hiszen aki már valamilyen
szinten tart az nem biztos, hogy szívesen kezdi elölről kezdőkkel,
tehát jó ötletnek tartom.
Számomra a piskóta volt újdonság mert előtte csak videón láttam és
elsőre még bizonytalanul, másodjára pedig már magabiztosan csináltam.
A motoron ülve tetszenek ezek a szűk feladatok is, hiszen a nagy dögöt
terelgetve a plexi sosincs előttem hanem ide-oda mozog mintha egy
ablaktörlő lenne :)

Az oktatók és a szervezés most is legalább olyan profi mint anno a
Mobitt-os időkben volt 3 éve.

Ha esetleg indítanátok egy "minden motor tudja" videósorozatot,
bármikor állok rendelkezésetekre az Africával. :)

Üdv:
 Neszmélyi Zsolt/Nesty
(Africa Twin)

„Tetszett, hogy egymásra épülő modulok vannak, és lehetőség van speciálisabb tréningekre is (pl. pálya, utassal). Sokat jelentett számomra a jó személyes kontaktus is. Ez a tréning igazi sikerélményt nyújtott. Korábban probléma volt számomra a szűk kanyarodás, a lábtartóig döntés. Most még jobban élvezem a motorozást. Szerintem, egy tréningen nagyon fontos, a sok motorozás, a technikám, illetve a motorom határainak feszegetése. Ti tényleg elhivatottak vagytok"
Füstös András

 

 

„Már több tréning iskolánál jártam. A rendőrség tényleg jó ajánlólevél, aki ismeri a motoros rendőrök tudását... A feedback és személyes korrekció nagyon fontos, és ez meg is volt nálatok. Akartam a tréninget. Nem olcsó, az biztos, de megéri a motor(os) leendő biztonsága érdekében Elégedett voltam a tréninggel."
Gesztelyi-Nagy Ádám

 


„Az a bizonyos kiskör, amit először kívülről, majd belülről kell körbemenni, na, az nem ment először. Féltem! Az OKTATÓ leállítatta a motort és simán kézzel körültolt, bizonyítva, hogy a motorkerékpár 0,2 Le teljesítménnyel mozgatva sem dől fel abban a szűk körben! Vert a víz, de meg lehetett csinálni. Utána már ment 2200-es fordulattal és hátsó fékkel "leültetve", középső kék bóját nézve elszédülésig! Ezekkel a mozgásokkal a szűk helyen, kínos helyzetekben való probléma megoldást gyakoroltuk. Motorkezelés, ha rád húzzák a kormányt, ha bezáródik a sor előtted, de egy szűk lyuk nyílik, ahol átbillenteted a vasat a másik két autósor közötti sávra. Ha netán egy kanyarba bemész, ahol szemben, közel a záróvonalhoz érkezik egy busz, vagy kamion, ott sem lóghatsz át a sávjába, mert neked annyi! Hirtelen elkerülő manőverekhez, eltolásos technikával, szóval városi motorozáshoz kell ez!
A rendőrtisztek, akik oktattak, nagyon jól csinálták."
Oldklu

 


„Már többször voltam itt képzésen, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! Igaz, hogy az ár egy kicsit húzós, de ha belegondolsz, hogy mennyi tapasztalatot szerzel... Én úgy vagyok vele, hogy az életem többet ér néhány tízezer forintnál, és inkább itt essek el, mint egy teherautó előtt a közúton.
Most itt nem a tréninget akarom fényezni, de amit megtanultam, és amit tudok alkalmazni, azt Nektek köszönhetem!
A tréningen egyből kiderül, kinek mennyire van gondja a motorkezeléssel, ha még mást is kell csinálni.
Az utcán is egyből észre lehet venni, ha valaki még nem volt ilyen oktatáson. Ugye ismerős az a kép, amikor a motoros meg akar fordulni valahol és az ülésen ülve kapálózik, hogy tologassa a motort? Pl. azt is megtanítják, hogy gáz és dönt, és egyből meg lehet fordulni 1 sávon belül. A másik meg a kanyarodások. Nekem már furcsa azt látni, amikor a motoros együtt dől a motorral. Nekem már az nem menne.... nagyon megtanították azt, hogy toljam el magamtól a motort. Ezzel az „eltolásos" technikával jobban lehet érezni, illetve kontrolálni a motor csúszását.
A közúton ezt a technikát lassabb tempónál a kocsik közt lehet jól alkalmazni, illetve az egy ívben való megfordulásnál. De ez nem azt jelenti, hogy nagyobb tempónál már hatástalan a dolog. Ezzel a technikával kisebb sebességnél jobban meg lehet dönteni a motort, mint a másiknál.
Ki számít felkészült motorosnak? Az olyan ember biztos nem, aki nem tudja, hogy ő és a motorja mire képes."
CseGa

 


„Mindig is úgy gondoltam, hogy jó pap holtig tanul, főleg, ha a tanulással meghosszabbíthatja a haláláig eltelő időt. :) Most nagyon elégedett vagyok a tréninggel. Biztosabb lett a motorkezelésem, pedig hosszú évek óta motorozom. Sok fontos gyakorlatias dolog elhangzott, ami felülírt korábban hallott/olvasott "legendákat". A tréning óta biztonságosabban és nagyobb önbizalommal motorozok. Ha már korábban hallottam volna rólatok, és lett volna időm, hamarabb jöttem volna. Szerintem pont ilyen egy ideális motoros tréningiskola, ahol ilyen gyakorlatias a képzés, sokat lehet menni, és ilyen profi szakemberekből áll. Profik vagytok!"
Beöthy Árpád

 

 

„Én 2 hetes jogsival mentem a képzésre. Határozottan javult a menetstabilitásom, tudatosabban motorozok és olyan technikákat tanultam, amik vészhelyzetben, de normál körülmények között is használhatók. Határozottabban és gyorsabban tudom bevenni a kanyarokat. Azóta pedig már túrázni is el tudtam menni tapasztaltabb motorosokkal. Egy szóval, felkészültek vagytok!
Csupán egy dolgot hiányoltam: nem voltak csajok. :) És egy kérdés a végére: Mikor lehetek én is oktató? :)"
Papp Róbert

 

 

„Már sok jót hallottam rólatok. Nálatok széles a skála a kezdőtől a profiig. Végül is a személyes ajánlások miatt jöttem el. Sok hasznos dolgot tanultam, elégedett voltam az oktatókkal, a környezettel, a háttérrel. Szívesen maradtam volna még több feladatért. :) Most még jobb, rutinosabb a motorkezelésem. Semmiben sem okoztatok csalódást. Ez igazi profizmus. :)”
Király Márton

 

 

„Már korábban - tavasszal - is voltam nálatok tréningen. Nagyon elégedett vagyok, mert úgy érzem sokat tanultam, és kipróbáltam olyanokat is, amiket közúton nem tudnék. A tanultakat azóta is hasznosítom, biztosabban kanyarodok. Szerintem, egy ideális motoros tréning pont olyan, mint amit nálatok tapasztaltam.”
Turcsányi Péter

 

 

„Jó fejek az oktatók, és külön pozitívum, hogy ők motoros rendőrök. A tréning óta érzem, hogy biztosabban uralom a gépet. Nagyon szeretem ezeket a gyakorlatokat, kiváló kikapcsolódás a heti „robot” után. Ha időm és pénzem engedné, minden héten csinálnám. Szuperek vagytok!”
Ballonyi Gyula

 

 

„Korábban nem volt meg az elhatározás bennem, hogy eljöjjek egy tréningre, és hiányzott a megfelelő társaság is. Személyes ajánlások miatt jöttem el. Nem csalódtam semmiben. Az oktatók képzettsége, a személyes szimpátia, és a helyszín is továbbnövelte az elégedettségemet. Most magabiztosabban közlekedek, biztonságosabban kezelem a motort. Csak a profizmus szóval tudlak jellemezni titeket.”
Hévízi Emese

 

 

„Tartottam tőle, hogy vén fejjel már nem fogom tudni végrehajtani a gyakorlatokat, bénázni fogok, esetleg a motor is sérül. Alkalmam volt gyakorolni a korábbiakban már megismert technikákat, a hibáimra szakszerűen és barátságos, nem bántó módon hívtátok fel a figyelmemet és volt néhány új gyakorlat is. A tréning végére sokkal jobban meg tudtam csinálni azokat a manővereket, amikkel reggel még gondjaim voltak. Úgy érzem, magabiztosabban használom azóta az ott tanultakat. Azt kaptam, amire számítottam. A kanyarbiztonságom lényegesen javult. Magabiztosabban veszem a szűk fordulókat, ezáltal simább, egyenletesebb a haladásom. Nekem ez pont jó volt. Barátságos profik vagytok.”
Szabó Péter

 

 

„Ismerősök, barátok ajánlottak titeket. Egyszer, mikor kívülállóként megnéztem egy oktatást, éreztem, hogy erre szükségem van. Majd a barátaimmal jöttem el. Az oktatótól személyre szabottan kaptam jelzéseket a hibákról, majd pozitív visszajelzéseket a fejlődésemről. Nagyon-nagyon jó volt a hangulat és a társaság, és még a következő fokozat pályáit is ki tudtam próbálni. Nagyszerű inspiráció volt arra, hogy jobban vezessek. Ma már jobban odafigyelek a kanyarodásra, bár ezt még gyakorolni kell. Látom a motorom gyenge pontjait, és azt is, hogy hova kell esetleg koptatókat tennem. :) Korábban sokalltam az árat, most viszont azt gondolom, megéri. Köszönöm a figyelmességeteket!”
Nagykékesi Árpád